Saturday, January 14, 2012

Aku Benci Kau

Assalamualaikum, hallo, selamat pagi? Eh, dah petang! Sedar la woii... Korang rindu tak kat Zila? haha.. Mungkin tak kan? Sejak dua menjak sekolah dibuka, saya sangat sibuk kebelakangan ini. Tak da masa saya nak layan kerenah orang kat facebook tu. Kecuali hari ni je. HAHA..(macam ayat nak buat karangan la pulok -_-')


Hari tu, cikgu PSV suruh buat something like,..garisan la camtu. Gila babeng rasanya. Aku tak tau buat. Seni bukan bidang saya cikgu..:)


labah-labah punya jaring aku curi




aku paling suka tengok corak cam ni.




sampai tu je. Tak leh tengok banyak-banyak. Sebab tak cantik. Aku mane la tau buat semua ni. tu pun berkat kak Umie  yang kasi aku tiru sikit2 idea dia.. Thanks kak Umie. Asal la cikgu suruh buat benda ni.. hmm.. Aku langsung tak berminat nak buat. HAHA

Saya nak tanya, macam mana nak cari benatang ni lam internet eh? aku tak reti nak cari. Boleh tolong? :) *buat muka seposen nak mintak penampar*

*budak yang selalu buat nenek dia marah sampai2 kerja yg nenek dia buat pun tak menjadi. HAHA*

okey. saya nak sambung tido dulu la ye..kbaii

4 comments:

eva said...

wahh! teliti betul lah.. sy mmg tak suka seni.. sbb tak kreatif.. rasa nak pengsan kalau suroh buat.. huhu

zila said...

ya lah kak..kmk pun x minat.. haha..madi jak molahh nok yar~ haha

zila said...

ya lah kak..kmk pun x minat.. haha..madi jak molahh nok yar~ haha

farhan irfan said...

hai awok ,, nak install photoshop ke netbook tak? jum terjah blog saya http://supermonitor99.blogspot.com/2012/12/tutorial-download-adobe-photoshop-bagi.html leave your komen ok