Friday, October 14, 2011

aku tak nak kau....

Assalamualaikum para ahli blogger yang teramat terhormat sekalian.!

Ari ni, hari Jumaat, hari yang paling berkat 'bak kata kawan aku' HAHA
dia cakap kan, ''bapak aku cakap, tak baek kalau korang mengumpat kalau ari Jumaat, sebab hari Jumaat tu, berkat tau tak? bapak aku yang cakap la''


Ari ni..biasa..pukol 1:15 pergi sekolah. lepas orang abis solat jumaat, terus ontheway pegi sekolah. Masa pertama tu subject BM. Aku paling blur la tadi time cikgu marah-marah kat 1 kelas. -.-"? Apelah nasib.
Time cikgu marah pun, dia nasihat kiteorang,. Sampai-sampai cikgu selitkan katak dalam kemarahan dia tu..HAHA aku tipu!



Cikgu marah, sampai2 selitkan name budak-budak yang nakal..pastu, ada sorang budak..dia dulu rapat ngan aku, p sekarang ni dah tak rapat g.[buat muke seposen!]


aku dengar binatang dari mulut cikgu cakap cam ni,.
"terutamanya awak juga _ _ _ _ _! ubah sikap tu! tahun depan dah nak pindah balek pegi B**ag* lagi. Ubah sikit sikap tu!" Ya ALLAH, terkejut aku time cikgu cakap yang budak tu nak pindah? wat da hell dia nak pindah? aku pun baru tahu dari cikgu..sebab aku dah tak rapat lgi dengan dia kan.


mungkin aku akan lonely lah ni..:D
bubye _ _ _ _ _! i will miss you~ :))




"kalau kau nak tahu,.aku banyak kenangan dengan kau, tapi aku tak sempat nak luahkan kat kau!" wu~ rasa cam nak nanges la pulak -.-'! dia dulu selalu panggil aku BE*R..HAHA

nah! aku bagi kau bear!
ala-ala pink gitu!
kau ader? tak der kan?
 jahatnya aku! kan?

 
aku kesepian..!

ok la..akher sekali,..good bye..selamat tinggal BEAR! 
aku harap dapat la jumpe kau lagi nanti......





p/s: KEMUNGKINAN ENTRI AKU YANG NI PALING 
BANYAK GAMBAR KOT! HAHA selamat malam

2 comments:

IEQAH said...

alaa takmo sedeyh sedyh..p tackle cepat.. mmg byk pic

♛zILA kanak-KANAK riang♛ said...

HAHA..malas la nak tackle dia..haha