Sunday, December 18, 2011

kau dah macam wadepakk!

hye para blogger-blogger sekalian..memandangkan lama dah aku tak hapdet, nak mengeluh sikit, sikit je takk banyakk...semakin hari, blog semakin boring.! lelah aku design cantik-cantik blog aku, cer bukak pagi tadi, wow! dah macam wadepak!!! malas la aku nak ber-blog lagi. cukup sampai disini sahaja kisah cinta kita untuk terkhir kalinya~~ lalalalal

sekali lagi. hei blog, kenapa la kau buat aku sumpah-sumpah kau...hemmmmmmmm! wadepakwadehell

6 comments:

MeeRole said...

Wadepak..haha..pinjam pkataan ni ..

haziq said...

sapedewade.....

tak berblog da!!??

kajaharuna said...

lahhh.. jgn la berputus asa..

Zila Nora said...

@MeeRole: ko pi pimjam la kat situ..haha


@Haziq: Tak..haha..*merajok*


@Kak Kaja:alaaaaa...malas la nak berblog lagi..mabuk dah saya main blog ni..haha

sAgGitAriUs GurLz said...

@Zila Nora: wadepakk ?? binatang ape tu ?? kat mane nak jumpa spesies tu ?? colour ape ?? besar mane badan dia ?? ade jantina ke ?? aku dok pkir jap ..~,~' ..ala xjumpa larh !! tolong search kat gugirl boleh ?? ahahah , mklum la sbb aku ni safari , ey byk plakk aku merapu kat kau ni ..sory erk ! aku agk crazy ni ..sbb xjadi la border tu you !! wuuu .... '.'

Zila Jaclyn said...

haha..sabar~~~~~~
blog ni menguras emosi kita..sebab tu la aku perapu tu...sebab blog aku dah berubah......................................................................................