Tuesday, November 15, 2011

aku cucuk mata kau kangg?

Assalamualaikum, orang sebelah...tengah buat apa?
rindu dah orang sebelah sini nak hapdet entry...4 hari dah tak hapdett...

Okey, hari ni.. Aku tak tahu nak cakap apa..
sebab..langsung takda mood nak hapdet belong..dush!..dush!
HAHA..

tapi aku paksakan diri untuk hapdet..sebab mungkin ada yang tengah tunggu aku hapdet entry kott??
HAHA..*perasan! *sambil buat mata keatas,..tangan dibahu~~blablabla...
http://matcuoi.com







mungkin aku ni la orang yang paling perasan dalam belog ni..
tapi..sekali-sekala perasan tak pe kan? kan? kan?
haha..

eh, eh,..pasaipa tajuk entry aku begitu menakutkan? HAHA...aku tipu!
tajuk kemain lagi...tengok-tengok..cerita takda kaitan pun dengan tajuk..haha..
kena tipu! aku sengaja nak buat korang saspen beb!! LUKENABEB!!



apekejadah aku letak gambar kucing yang tengah posing kat sunset tu? herann..
but..nice la jugak~~


okey...baidawey makpadawey....
aku nak ucapkan selamat berSPM kepada kakak-kakak,...abang-abang..emak-emak,..adik-adik..sekalian...ekk?


sape yang SPM tahun ni? 
angakat kaki??
HAHA...


okey...(banyak betul aku sebut perkataan OKEY malam ni ye?)
okey....aku nak ucap GOOD LUCK!! saya ulangi GOOD LUCK!!
try the best...buat la sekolah abang2 kakak2 ni bangga..~ ye..
ingat tu!!


tengan exam nanti...jangan tension sangat...
bawak senyum je...:)
http://matcuoi.com
cam tu? tengok tak? HAHA..tu bukan senyum nama nya...


ok...aku nak tido...sebab busy sangat ni......
selamat malam!!!

p/s: HARAF MAAF..RANGKAIAN MUDAH ALIH ANDA TERGENDALA SEBENTAR SILA CUBA SEKALI LAGI 
HARAP MAAF..SAYA BELUM DAPAT BERBELOGWALKING ATAU DIKENALI SEBAGAI JALAN BERBELOG? HAHA..SAYA MINTA MAAF YE..TAK DAPAT BERBLOGWALIKNG..NANTI-NANTI LAH YE..

4 comments:

kajaharuna said...

comel je budak kecik ni mengarut sorang2.. haha

♛zILA kanak-KANAK riang♛ said...

HAHA..kanak-kanak riang la katakan? HAHA...mungkin kak kaja sampai mengantuk baca cerita yang saya tulis..kan? HAHA....memang patot punn...

fadh leyanie said...

cantik lukisan tu :)

♛zILA kanak-KANAK riang♛ said...

hehe,...kretip kan?
cantik sangat2