Tuesday, November 1, 2011

tagged? 1st time......

assalamualaikum pembuka bicara kata zila pada hari ni...

aku kena tag?? tag an sapa? baru jer katak tagline kat aku tadi, dia suroh aku pegi main longkang lagi la..
aku kan dah kata, aku nak insaff..katak ni memang ngok betoll..akusumpahkaujadiberudubalekk~

   
ok, be siyesli. sebenarnye..ade orang tag aku..tapi aku tak tahu nak tag kat sapa pulak pastu..aku cuma nak jawab soalan korang je...
maaf sebab aku tak dapat tag..

sudak sorang ni tanya aku soalan neh..jadi aku jawab....


1. Suke buat ape waktu lapang?
-pegi main ngan kawan-kawan....

2. Ade brape orang adik bradik? -ada tiga jer...tak banyak-banyak..kalo katak beranak banyak lagi.
tapi aku bukan keturunan katak -_-'

3. Brape tarikh lahir adik paling bongsu?
-tarikh lahir dia...5 APRIL 1998(sama macam birthday saya) :)


4. Ape tujuan buat blog?
-nak popular..ekk tak la..
cuma nak suka-suka..sebab boring berfacebook


5. Ape Tempat Paling cantik yang pernah di lawati?
-bilik tido aku~ HAHA?


6. Kalo dalam kesusahan, siape yang mula-mula di cari?
-emak yang ku sayang...
hanya keluarga yang tahu macam mana keadaan saya masa tu..
tak kan la nak cari katak kott?

7. Masih study ke dah kerje?
-study la

8. Minat movie yang macam mane?
-tak suke tengok movie..
mungkin frog and the princess kott? HAHA

9. Suke bace novel x?
-tak..saya cuma suka baca buku cerita dan KOMIK!

10. Suke subjek Add Math x?
-add math? belom belaja lagi sayang oii..

and..the last one


11. Ape perasaan bile kene tag dalam entry ni?
-dengki? HAHA..tak la..suke sangat sebab baru fist time join benatang macam ni..

ps:/ ade 11 lagi soalan yang aku belum jawab..maaf sangat yer.. akak

4 comments:

sAgGitAriUs GurLz said...

haha...macam pernah ku dengar saja soalan2 kat atas tu tadi..kalau aku lah..aku mzti jawab lain drpd yang lain..hehehe...nak tau ape jawapan aku?? aku ringkaskan lah...jawapan aku adalah.........LU FIKIRLAH SENDIRI...hehehehe...jangan marah..:)

♛zILA kanak-KANAK riang♛ said...

haha...kita tak boleh jwab cam tu..nannti orang tu marahh~

sAgGitAriUs GurLz said...

a'ah..ye la tu.. :)

♛zILA kanak-KANAK riang♛ said...

ye la..kalo tak, nanti orang tu merajuk~haha