Wednesday, November 2, 2011

bye-bye budak~

assalamualaikum saya ucapkan kepada tuan pengerusi majeliss?

yer~ari ni..wordless wednesday?
HAHA..ape kes?

hehehe..
adelah...

budak tu dah pindah la..tak sempat nak cakap bubbye kat dia..
bye budak~
harap-harap dapat jumpa lagi pada suatu hari nanti ye~


kiteorang sedih tau..sebab awak awal sangat pindah..
belom setahun lagi awak tinggal kat Daro,..dah balik pegi Belaga..tapi masih dalam Sarawak la.


nasib baik tak kat Semenanjung, kalo tak..mesti panggil pasukan nyamuk pergi terbang ke semenanjung nak pi jemput awak~


awak selalu buat cikgu marah, sebab awak nakal..
awak selalu bising dalam kelas..
terkadang kami rindu dengan awak sebab tak da orang nak pegi merapu sorang-sorang dalam kelas..
awak tu la yang selalu merapu dalam kelas...esh4..
nak mampuih.. 


macam orang nak berpuisi lah pulokk



kenapa lah...katakan kenapa..kau buat malam ku, sukar untuk tidur awak pindah dengan begitu cepat sekali? siput nak berlumba dengan awak pong dah nak mampuih pegi kejor awak...
HAHA

good bye friend~ hope you baik-baik kat Belaga,..
jaga diri baek-baek,..
jangan selalu sangat  mengorat aweks tau..!!
HAHA.....



we were fell alond without you~

 awak nak pindah pun tak dak cakap kat kiteorang...start jer tarikh 31 oktober 2011(isnin) awak terus hantar buku teks,..then, awak tak pegi sekolah..awak dah balek belaga..
hermm.....sepatnya masa belalu..~ bye-bye bear..monkey de luffy..HAHA~


7 comments:

ZURAINI said...

alolorr.. jgn la lost contact ngn dia. Fb kan ada. hee :)

♛zILA kanak-KANAK riang♛ said...

hehe....kalau sy, mmang dah lost contact dgn dia...tp tak tau lagi la kawan2 dia yg lain..mungkin mseh berhubung skarang ni~
kalo fb pun..dia tak da..aataupun dia ada, tp tak nak bgitau..~
dia tu mmang...eshh...katak btol!

sAgGitAriUs GurLz said...

hey zila...kau angau ke ape ngan kawan kau tu...lain bunyi aku dengar..kunyit betol la..:)

♛zILA kanak-KANAK riang♛ said...

alaa...tak hengen aku nak angau ngan budak gila tu~
dia tu dah berpunya..haha...aku belom lagi..lgipun dia tu non-muslim...

sAgGitAriUs GurLz said...

owe..baguslah klau tak...acah aje.. :P

♛zILA kanak-KANAK riang♛ said...

hahah..memang berbaloi

sAgGitAriUs GurLz said...

aku sambung eyy...berbaloi-baloi..! haha