Thursday, November 10, 2011

slurpp! sodap wokk

assalamualaikum, pertama sekali, saya ingin mengcapkan terima kasih kepada pengerusi majelis kerana telah mengizinkan saya membebel dalam belog ni..


ari ni..saya tak ada cerita lain yang nak diceritakan melainkan sekolah..sekolah..sekolah..sekolah...
SEKOLAH KU SYURGA KU~~~~~~ *sambil buat mata blink-blink


sekolah ku...
engakulah tempat aku belajar, menimba ilmu, memperoleh ilmu pengetahuan dan tidur?? ekKk?


esok dah cuti sekolah..hermmm...
tak best la cuti sekolah....
nanti aku tido je keja dalam rumah,...


tak pong..aku pegi membebel, berceloteh sorang-sorang dalam blog neh..
macam orang gila lah pulak~


tajuk kat atas tu kemain lagi kan? macam tajuk orang makan mee..mee..mee..mee!!
excited sangat lah tu~


memang pun aku tengah makan mi sekarang ni..sOdap towk..!! hingga mezilat jarri!! HAHA aku tipu!
*macam makan ayam kat KFC lah pulak..HAHA..jom pegi KFC??
 katak aku yang belanjaa..free satu bagerr 


malam-malam cam ni..terlapar lah pulak nak mengidam mi maGgI sluRppppppppp!!!
lapar sioot ni weh..HAHA...
sapa yang sudi tolongkan, menolongkan, tertolongkan aku untuk masak mi?? *buat muka seposen!
  HAHA..

tak da yang sudi..tak pa la..hehe..

okeh la bokeh bokeh??
okkey laa...

aku nak out pegi thinduk dulu yer..
tidor la...tu pong tatauka? kaunimemey~~~ macam tak tau je..
ok..pegi tido sana...bye..selamat malam..wassalam...


eh..jap-jap..sapa punya ayam sesat kat belog aku ni hah?
gile ke ape? sapa punya ni???
harap maap..ayam anda telah tersesat..tut..tut..tu..tutup talian!
                                        

8 comments:

♛zILA kanak-KANAK riang♛ said...

harap maaf...sekali lagi...
sesiapa yang mempunyai ayam tersebut sila email kat say di norazilasalleh@ymail.com
atau di pocoyo.cute98@gmail.com
p/s: saya lebih suka buka yahoo..ok?
inform saya sapa yang ada kehilangan ayam

Anonymous said...

, ,

cute secret said...

na join jgak mkn maggi ! nyum2

♛zILA kanak-KANAK riang♛ said...

nyum2 mesti sedap ka? HAHA

Nyamuk Terbang said...

eh esk dh cuti ker??
xthu lak

sAgGitAriUs GurLz said...

phewwit..itu ayam aku lah..masa aku nak goreng tu..ayam aku bertelur.. aku letak la dalam bakul anak dia tu..pastu tetiba je hilang..oo...upanya dia masuk kat dalam blog kau ye...harap maaf..lain kali...eksiden ni..takkan terjadi lagi...ehehe~

♛zILA kanak-KANAK riang♛ said...

@Nyamuk Terbang: dah cuti dah arinieee~~~

@sAgGitAriUs GurLz::ye ke? apsal tak habaq kat aku? aku maapkan~~haha

sAgGitAriUs GurLz said...

zila...ehehe..iye la tu...