Thursday, November 17, 2011

Orang Sebok Pasal UPSR...Aku? Buat Dekk Jer~~

Assalamualaikum....wahai para muslimin dan muslimat walau dimana mereka berada...
Ape cer der~~? kelat rrasa lidah tulis ayat APE CE DER? Esh...


ByDaWay,...makpadawey~
Aku nak cite sikit pasal UPSR ni...tau dak UPSR tu apa? Ujian Penilaian Sekolah Rendah..saya ulangi Ujian Penilaian Sekolah Rendah..
dah? dah tengok? dah baca? FAHAMKAN!


http://matcuoi.com
Aku baru je tahun lepas UPSR..tak la seGEMPAK tahun ni...(bukan cemburu) tahun ni..dalam BIG family..ada 6 orang yang dok UPSR ni.. lima laki sorang perempuan....4 nephew, 1 niece, 1 kazen..HOHO...


dua dapat 4A 1B, dua dapat 3A 2B sorang dapat 3B 2C...and sorang yg perempuan tu..lom tau gi...masih unknown? HAHA..tak da yang dapat 5AAAAA+! tak da..okey? saya ulangi!! TAK ADA!!! lalalalaaa...~~~~



tahniah ya..buat korang budak-budak...*eh,..macam la aku ni besar sangat? haha..aku sebenarnye malas nak busy hal diaorang..suka hati korang la budak-budak yer..HAHA..



kazen aku janji dengan diaorang hari tu...sapa yang dapat 5A, dapat BLACKBERRY yo..
saya ulangi...BLACKBERRY..bukan blueberry dan bukan blackberak..tapi...nasib la tak da orang dapat dia cakap..HAHA..

*tak ikhlas ke cik abang oii? tapi..dia ikhlas tu nak bagi..tapi takda yang dapat..bagi kat aku je la lagi...kan? ataupun..bagi kat katak yang tengah beranak kat hospital katak tu...amacam? ok tak?

 

time aku tengok gambar rambut ni...
terasa gatal lak kepala aku ni...HAHA..
tapi..bukan MASTA KUTU ya anak-anak ibu-ibu...



HAHA...mata aku terasa mengantuk...
ada benda menari-nari kat mata aku ni..HAHA...apa kes benatang tu?
okey la..sekian..wabillahitaufik,walhidayah,,wassalamualaikum warahmatullahi wabarokatuh..

3 comments:

NurinLavigne said...

kak! saye ambik result tdi!.. hehe!

kajaharuna said...

woah!! zila dapat berapa pulak?? tak bagi tahu pun..

♛zILA kanak-KANAK riang♛ said...

@nurinlavigne: wow...tahniah..dapat bape ekk?

@akak kaja: alaaa...dah lepas da..satu tahun yang lalu..haha...3A 2B