Tuesday, November 22, 2011

Lunch Dash

Assalamualaikum, salam sejahtera dan salam 1Malaysia. Okey hari ni...cekgu nak ajar korang pasal..(HAHA jadi cikgu jap)


LUNCH DASH? apekejah ni? sape yang belum lunch tengahari tadi,,, pi la makan sekarang..Daripada anda tengah berjalan seorang diri yang disedang, tersedang ataupun tertengah sedang laparr  sekarang, terjatuh ke dalam PARIT..aku tipu!



ni la LUNCH  DINNER DASH yang aku cakap tadi, nak tengok cara main dalam parit lepas jatuh masuk dalam parit  tadi? ni dia......biar aku ajarkan kat hangpa suma..









Flo tu..sebenarnya..dah stress kott? HAHA...okey..tu dia...tengok dak? dah tengok ke? saya ulangi! dah? dah ke? dah tengok ke? *sambil hentak-hentak kaki nak mintak penampar.


HAHA..mestilah dah tengok kan? okey..para bapak-bapak, ibu-ibu...goyang yuukk..! eh? eh? eh?
aku kat sini bukannya nak berdangdut ye..harap maaf..aku cuma nak merepek, merapu dan menipu orang yang tengah baca entry aku ni je..okey..saya sudahi dengan salam...


wabillahitaufikwalhidayahwassalamualaikum warah matullahi wabarakatuhh..


ps:/ MAIN GAME NI MEMANG CEPAT MENGURAS EMOSI KITA..HAHA..JADI, KENALAH BERHATI-HATI KALAU PELANGGAN DIA DAH BANYAK..

7 comments:

shamsiahmine said...

sapot u..men game nie memerlukan kesabaran yang tinggi lerr

Qadriah Mohamad said...

wedding dash pun best gak. apa2 pun Guitar hero peberet nombor 1!

♛zILA kanak-KANAK riang♛ said...

@>shamsiahmine< hehe..thank you thank you..mestilah support..naik gila aku main game ni weyhh.haha...hujung2 stresssssssss$$$

@>Qadriah Mohammad< a'a...best la tu,,wedding dash, dinner dash and etc...tak lupa jgak dgn guitar hero tu..haha..:-D

♛zILA kanak-KANAK riang♛ said...
This comment has been removed by the author.
fadh leyanie said...

main game mnguji minda dan ketangkasan kita jugak,,:P

✿ cik pieQa ✿ said...

kadang2 smpai sanggup tak makan demi game. .

♛zILA kanak-KANAK riang♛ said...

@fadh leyanie: a'a..betul tu..kalo orang yang tak pandai sabar main game ni,,mesti dia dah hentak2kan laptop tu..HAHA XD

@✿ cik pieQa ✿: tu la kan? tapi saya tak camtu..kalo main dinner dash ni..kalau dh tak berjaya 2 3 kali, saya tak main lagi..Haha